Team

Aurore Salaris en Advies

Dennis Bos

Dennis bos

Dennis is salarisspecialist. Hij brengt vaktechnische en systeemtechnische kennis optimaal samen. Hij kijkt met een analytische blik naar de salarisadministratie en denkt in oplossingen. In de dagelijkse praktijk ondersteunt hij klanten met het voeren van de salarisadministratie op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Dennis is Visma Nmbrs Certified Professional en Consultant Exact salaris. Daarnaast beheerst hij AFAS Profit, Exact Online en Unit4 salaris op gebruikersniveau.

Dennis Bos

Ina Schut

Ina is een HR-adviseur met veel ervaring in het opzetten, organiseren en structureren van personeelszaken met alle bijbehorende (advies)werkzaamheden.
Ze combineert een heldere visie op vraagstukken met een praktische en doelgerichte aanpak. Rode draad daarin is het koppelen van de doelen van de organisatie aan de talenten van de medewerkers.
Haar manier van werken is open minded, analytisch, duidelijk, en verbindend qua communicatie.
Ina is daarnaast een ervaren coach die het talent van de mens en medewerker ziet en dat gebruikt als vertrekpunt voor bewustwording, groei en inzicht op professioneel en persoonlijk vlak.

Leonie Kornegoor

Leonie Kornegoor

Leonie is specialist op het gebied van salarisadministratie, applicatiebeheer, implementaties en integraties. Zij verwerkt de salarissen voor klanten en begeleidt klanten waar mogelijk naar de meest efficiënte manier van werken, begeleidt en ondersteunt bij procesoptimalisaties aangaande de HR- en salarisadministratie. Zij houdt zich bezig met de systeemtechnische kant van het vak: brengt koppelingen tot stand om handmatig werken daar waar het niet nodig is uit te faseren en de foutgevoeligheid zo klein mogelijk te laten zijn.

Visma Nmbrs kent geen geheimen voor Leonie. Daarnaast is zij als gebruiker thuis in Unit4, Exact Online en AFAS Profit.

Danique Blekkink

Danique Blekkink

Marco Wiggers

Marco Wiggers

Marco is Payroll Professional. Met zijn rustige manier van communiceren weet hij iedereen goed te adviseren. Hij is leergierig en nauw betrokken. Daarmee haalt hij plezier en energie uit zijn werk en dat wordt gewaardeerd door de mensen (collega’s en klanten) om hem heen. Hij heeft ruime ervaring in loondienst èn als zelfstandig ondernemer. Dat laatste maakt het voor hem mogelijk de visie en missie van de ondernemer als geen ander te begrijpen en dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Al langer is hij in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Hij wil zich graag continu blijven ontwikkelen en verder specialiseren. Hij wil zijn kennis en vaardigheden altijd naar een hoger niveau tillen. Momenteel is hij bezig met de Vakopleiding Payroll Services (VPS).

Pascal Rissewijck

Pascal Rissewijck

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?