Salarisadministratie uitbesteden

Zonder zorgen!

Salarisadministratie uitbesteden

Uitbesteden

U kunt uw salarisadministratie volledig aan ons uitbesteden. U bespaart daarmee tijd, hoeft geen studies te wijden aan wet- en regelgeving omtrent salarisadministratie en alle lastige vragen van medewerkers over hun salaris kunt u bij ons neerleggen.

U heeft geen omkijken meer naar de salarisadministratie; de loonstroken van uw medewerkers gaan altijd correct en op tijd de deur uit. U kunt zich bezig houden met zaken die er voor u echt toe doen!

Van salarisadministratie tot aangifte loonheffingen

Wij verwerken de salarisadministratie in de software van Visma Nmbrs. Wij verwerken op basis van de mutaties die u aanlevert uw salarisadministratie en dienen de aangifte loonheffingen voor u in. In overleg stellen we vast welke werkzaamheden we u nog meer uit handen kunnen nemen, zoals bijvoorbeeld het maken van arbeidsovereenkomsten of het aanleveren van gegevens aan pensioenfondsen en/of verzekeraars. U heeft altijd toegang tot uw digitale dossier. Uw medewerkers hebben toegang tot hun eigen personeelsdossier.

We werken samen op basis van drie service levels. Het verschil zit in de manier waarop u mutaties aanlevert of invoert. Naar mate uzelf meer in het systeem werkt, wordt het tarief lager. Dit doet niets af aan het feit dat wij zorgen voor een tijdige en correcte verwerking!

  • Laten doen

    U levert mutaties aan door het invullen van digitale mutatieformulieren waarna wij de salarisverwerking uitvoeren.
  • Samen doen

    U voert mutaties direct in in Visma Nmbrs waarna wij de salarisverwerking uitvoeren.
  • Zelf doen

    U voert de salarisadministratie geheel zelfstandig (met ons als back-up) en gebruikt hiervoor de door ons ingerichte software.

In alle gevallen zijn wij uw vakinhoudelijke en systeemtechnische vraagbaak!

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?