Ondersteuning administratiekantoren

Tijdelijk of permanent.

Ondersteuning administratiekantoren

Ondersteuning

U bent gespecialiseerd in fiscale en administratie oplossingen en advies voor uw klanten. Het verzorgen van de salarisadministratie is een vak apart en vraagt continu aandacht.

Enerzijds omdat er periodiek (per maand of per vier weken) een aangifte loonheffingen moet worden ingediend, maar ook omdat de wet- en regelgeving voortdurend wordt aangepast. Zaken waar u zich niet druk om wilt maken: de salarisadministratie moet goed zijn: uw klanten moeten er niet over of om hoeven 'zeuren'.

Wij kunnen u op verschillende manieren ontzorgen.

  1. U heeft software aangeschaft om de salarissen te kunnen verwerken. Wij verzorgen in deze oplossing de salarisadministraties voor uw klanten. Wij schakelen al dan niet rechtstreeks met de klant. Wij verwerken de salarissen op gezette momenten bij u op kantoor of vanaf onze eigen werkplek.
  2. Wij verwerken de salarisadministratie van uw klanten in de software die wij hiervoor hebben aangeschaft: Visma Nmbrs. Ook dan geldt: in overleg schakelen wij al dan niet direct met uw klanten en we werken op een plek die uw voorkeur heeft.
  3. U verwerkt de salarisadministraties van uw klanten in Visma Nmbrs of een andere oplossing. Wij kunnen uw vraagbaak zijn als het gaat om vakinhoudelijke vragen en als u Visma Nmbrs heeft gekozen u ook systeemtechnische ondersteuning bieden.

Samen gaan we kijken welke vorm van dienstverlening het beste bij u en uw administratiekantoor past.

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?