E-HRM

Altijd en overal te raadplegen.

E-HRM

Het HR proces

Vroeger was alleen de HR afdeling verantwoordelijk voor de HRM administratie. Tegenwoordig kan de hele organisatie bij het HR proces worden betrokken van medewerker tot directeur-eigenaar.

HR oplossing via internet

E-HRM verloopt via internet en wordt daarom aangeduid met e-HRM, webbased HRM, online HRM of HRM in de cloud. Iedereen kan met deze online oplossing belangrijke HR zaken overal en altijd eenvoudig raadplegen en wijzigen. Wijzigingen worden direct verwerkt in de HRM en/of salarissoftware, waardoor u niet meer apart hoeft te administreren.

e-HRM in Visma Nmbrs

Binnen HR is het essentieel om de verschillende HR-processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om er voor te zorgen dat er nooit meer een taak wordt vergeten, heeft Visma Nmbrs de HR-workflows ontwikkeld. U heeft de mogelijkheid om één van de systeem workflows te kiezen voor bijvoorbeeld het aannemen van een nieuwe medewerker of u kunt deze geheel naar eigen wens inrichten.

HR workflow

Een HR workflow is in feite een opvolging van verschillende taken, om een proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Welke taken dit zijn en in welke volgorde deze uitgevoerd moeten worden, bepaalt u zelf.
Alle taken in de HR workflow worden automatisch toebedeeld aan de juiste personen die verantwoordelijkheid zijn voor de desbetreffende taak.
De Nmbrs HR workflows zijn niet alleen een opsomming van taken, je kunt ook eenvoudig formulieren door de juiste medewerker/manager laten invullen, documenten genereren en deze laten ondertekenen door de aangewezen persoon.

Kennis maken met Aurore of
een afspraak inplannen?